Hvad er Japansk Lifting?

JAPANSK LIFTING ER DET NATURLIGE ALTERNATIV TIL BOTOX OG FILLER

Den korte forklaring: 

Face Lifting / Japansk Lifting  er ansigtsgymnastik, ansigts fitness, ansigts zoneterapi, organmassage samt en velvære ansigtsbehandling, hvor DU er i fokus.

Den uddybende forklaring:
Faktisk bruger man både betegnelsen Japansk Lifting og Face lifting om behandlingsformen - og hvem vil ikke gerne have et ansigtsløft på den helt naturlige måde, uden Botox eller andre kunstige sprøjtemidler? Ved hjælp af lange dybe stræk på ansigtets muskler og væv, samt stimulering af hele 24 akupunkturpunkter, styrkes strømmen af energi igennem meridianerne og påvirker derved hele kroppens energisystem. 
Foruden at opleve en sanselig tilstedeværelse og en forførende ro i hele kroppen, er Japansk Lifting en ansigtsbehandling, der afspænder hele dit ansigt, så rynker, linjer og fuger bliver mindre synlige, og giver din hud en frisk og dyb glød. 

Når muskulaturen i ansigtet bliver aktiveret og stimuleret på en sådan måde, vil man opleve at huden automatisk bliver strammet op, fuldstændig ligesom vi kender det med vores krop, når vi går i fitness for at blive tonet, trimmet eller strammet op på huden og kroppen. Samme mekanisme sker i ansigtet, derfor kaldes det også ansigts gymnastik og ansigts fitness - og derfor vil man også se synlige resultater i forhold til mindskning af linjer og rynker, som det er nævnt ovenfor.

Teknikkerne hjælper på flere forskellige hudproblematikker, nemlig: fine linjer og rynker, hængende hud, pigmentering, mørke rander under øjnene samt hævelser. 

Ren WIN WIN - en velvære behandling der samtidig giver enestående og vedvarende resultater.

Læs også på siden: 'Gua Sha' og 'Kosmetisk Cupping'

Kontaktformular