Hvorfor Lifting, Gua Sha & Cupping?

Overordnet fordi disse 3 teknikker giver de allerbedste resultater, når de bliver brugt og kombineret i én og samme behandling!

Japansk Lifting / Face Lifting:
Japansk Lifting er ansigtsgymnastik, ansigtszoneterapi, organmasse og en velvære ansigtsbehandling hvor du er i fokus.
Faktisk kaldes Japansk Lifting også facelifting - og hvem vil ikke gerne have et ansigtsløft på den helt naturlige måde? Ved hjælp af lange dybe stræk på ansigtets muskler og væv, samt stimulering af hele 24 akupunkturpunkter, styrkes strømmen af energi igennem meridianerne og påvirker derved hele kroppens energisystem. Foruden at opleve en sanselig tilstedeværelse og en forførende ro i hele kroppen, er Japansk Lifting en ansigtsbehandling, der afspænder hele dit ansigt, så rynker, linjer og fuger bliver mindre synlige, og giver din hud en frisk og dyb glød. 

Teknikkerne hjælper på flere forskellige hudproblematikker, nemlig: fine linjer og rynker, hængende hud, pigmentering, mørke rander under øjnene, hævelser, samt at opnå en smuk, ensartet hud.

Gua Sha massage (sten):
Gua Sha massage er i dag en af de mest populære, naturlige ansigtsbehandlinger i Asien og er efterhånden blevet en rigtig rockstar i skønhedsbranchen over hele verden. Gua Sha sten er et traditionelt, kinesisk healingsredskab, der er blevet brugt i flere tusinde år.

Regelmæssig Gua Sha massage forbedrer blodcirkulationen, hjælper med at 'nedbryde' blokeringer, skabe bevægelse i underliggende strukturer, giver fornyet glød i huden, reducerer rynker, mindsker poser under øjnene, giver en mere ensartet hudtone og gør arvæv blødere.
Teknikken hjælper på flere forskellige hudproblematikker, nemlig: fine linjer og rynker, hængende hud, pigmentering, mørke rander under øjnene samt hævelser. Brug Gua Sha stenen til at reducere hævelser og opnå en smuk, ensartet hud.

Gua sha metoden er perfekt til din daglige pleje- og skønhedsrutine, og alle kan have gavn af det virkningsfulde værktøj. Men hvis du ikke er sikker på, at du udfører det korrekt.

Kosmetisk Cupping (silikonekopper):
Cupping stammer fra TCM- Tranditional Chinese Medicin, og går også mange tusinde år tilbage i tiden. Som Gua Sha er dette også oprindeligt en metode til at behandle sygdomme på. De senere år har Cupping metoden fundet sin vej herhjemme i den kostetiske verden. 

En behandling med silikonekopper øger blodgennemstrømningen i muskler og bindevæv. Den tilfører ilt til cellerne og hjælper lymfe systemet med at udskille affaldsstoffer. Når man sætter silikonekoppen på huden, danner den vakuum og derved løftes huden op i cuppen.

Kontaktformular